Oyunbozan yakında Show Tv’de başlıyor

Aka Yapım, Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu Altuğ Kücük ve Ümit Saat ‘in yazdığı” Oyunbozan” dizisi’nin ilk kareleri ve fragmanı yayınlandı.

Asli Tandoğan konuk oyuncu ve Barış Kılıç kardeşini oynuyor.

Barış Kılıç ,Tuvana Türkay ,Serhat Tutumluer , Gulçin Santircıoğlu, Kenan Bal ‘ın başrolleri paylaştığı dizide Serdar Orçin , Ceren Erginson, İlayda Akdoğan, Ozan Dolunay yer alıyor.

Dizi çok yakında Show Tv’de

OYUNBOZAN

Bir yanda yıllardır büyük bir nefretle öç almak için bekleyen doktor Emre, di ̆ger yanda sevdi ̆gi insanlarla hayat tarafından sınanan Ece…Oyunbozan, Emre ve Ece’nin imkansız görününen hikayesini anlatır.

Yıllar önce ya ̧sadı ̆gı kaybın sorumlusu olarak medya imparatoru Mahir Yamaner’i gören Emre, Yamaner ailesine kar ̧sı akıl almaz oyunlar içine girecek; her türlü yolu mübah sayaca ̆gı bu yolculu ̆ga Ece’yi de dahil edecektir.

Anne ve babası yıllar önce ölen Ece, karde ̧siyle birlikte teyzesinin evinde yas ̧ar. Psikoloji mezunu olan Ece’nin tek amacı bir hastanede i ̧s bulup karde ̧si Ada’yla birlikte sade bir ya ̧sam sürmek… Ancak i ̧sler istedi ̆gi gibi gitmeyecek; alaca ̆gı haberle derinden sarsılacaktır. Karde ̧si Ada, ölümcül bir hastalı ̆gın pençesindedir ve küçük kızın ya ̧saması için tek çıkı ̧s yolu Emre’dir.

Bürokrasi ve cemiyet hayatındaki önemli isimlerden olu ̧sturdukları ̧santaj dosyaları sayesinde gücü ellerinde tutan Yamaner ailesi bu defa Emre’nin kusurusuz görünen planı ile kar ̧sıla ̧sacaklar.

Emre, Ada’nın hayatta kalması için Ece’yi ̧soke eden bir teklif sunar. Kö ̧seye sıkı ̧san Ece önce reddetse de karde ̧sini ölümden kurtarmak için çaresizce daha sonra bu teklifi kabul edecektir. Ece ummadı ̆gı bir serüvenin içinde, Yamanerlerin yalısında gözlerini açacak.

Emre Ece’yi, Yamanerlerin yalısına kendi elleriyle gönderecek. Ancak zamanla a ̧sık olaca ̆gı Ece’yi aslında bir engerek yuvasına hapsetti ̆gini anlaması çok da uzun sürmeyecektir.

A skı da nefreti de tadacak olan Ece, önüne çıkan oyunları bir bir bozmak için elinden geleni yapa

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.