Öykü Serter, İtalyan mücevher devi Graziella’ya evet dedi

İtalyan mücevher devi Graziella firmasının İstanbul mücevher fuarında gerçekleşen defilesinde Öykü Serter damga vurdu. Fuarın üçüncü gününde rekor satışla organizasyon tamamlandı. Yaklaşık olarak 15 ton altın bir günde sipariş alınarak Türkiye rekoru kırıldı.

Türkiye için özel olarak getirilen 150 parçalık koleksiyonu seçmek ve sunduğu programlarda kullanmak üzere özel davetli olarak katılan Öykü Serter, 2016-2017 yılı içerisinde programlarında kullanacağı mücevherleri seçerek İtalyan mücevher devi Graziella ile yeni dönem tanıtım yüzü olma ve dünyaca ünlü bir yönetmenin çekeceği filmde oynamak üzere prensipte evet dedi.

Graziella Türkiye ortaklarından Fatih Demireller ile özel olarak görüşen Öykü Serter seçtiği modern tarzdaki ürünler ile de oldukça mutlu görüntüler verdi.

gazetemag-com-oyku-serter

Basının son derece fazla ilgi gösterdiği organizasyonda kendisine hediye edilen ve İtalyan heykeltraş tarafından yapılan özel seti de takarak basına poz veren ünlü sunucu önümüzdeki ay Mısır’ın başkenti Kahire’de yapılacak olan Graziella firmasının dünya p nede ne kadara anlaştığını sır diyerek cevap vermedi.

Özel olarak hazırlanan defile de 3 farklı koleksiyon 6 ayrı yabancı model tarafından sergilenerek fuarda katılım ve izleyici rekorunun kırılmasını sağladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.