Öykü Gürman’ın “RÜYA BİTTİ” Albümünün İlk Video Klibi: “CANEVİ”

Öykü Gürman’ın 2015 yılında Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı “Rüya Bitti” albümünün ilk video klip şarkısı, insan hayatındaki en önemli etkenin zaman olduğunu vurgulayan “Canevi” şarkısına çekildi. Benart Production stüdyolarında zamanın, yaşananların ve hatırların vurgulandığı klibin yönetmenliğini Yavuz Bingöl ve Burak Akçaoğlu birlikte yaptılar.

Söz ve müziği Bülent Gümüş’e ait olan şarkının klibi, sabahın erken saatlerinde 27 kişilik bir ekiple, 22 saat süren yoğun bir çalışması sonunda tamamlandı. Canevi’nin çekimleri, görüntü bakımından son teknoloji olan 4K (ultra Hd) kamera teknolojisi kullanılarak çekildi.

Klibini anneanne ve dedesinin anısına ithaf etti

Öykü Gürman “Canevi” şarkısının klibini anneanne ve dedesinin anısına ithaf etti ve şunları ekledi: “Anneanne ve dede sevgisiyle büyüyen tüm çocuklar hayatı ince bir ruhla, iyilikle, güzelliklerle, hayallerle, masallarla yaşarlar ve son nefeslerine kadar dünyaya onların gözleriyle bakarlar.” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.