Öykü Gürman’dan çarpıcı Yavuz Bingöl açıklaması

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Öykü Gürman, çıktığı Barcelona tatili sonrası Türkiye’ye döndü. Renkli Sayfalar kamaralarına konuşan Gürman, biten evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Çok fazla yoruldum diyebilirim. Her şey tecrübe bu hayatta. Tabii ki bir sürecin sonunda verilen karar. Evlilik zor bir şey, sorumluluk gerektiren bir şey. Bence evlilik çok güzel ana doğru insanla o düzeni tutturduğunuz zaman güzel. Ben biraz fazla detaycı ve sorumluluk sahibiyim. dolayısı ile aynı sorumlulukla karşımdakinin de hareket etmesini bekliyorum. Tabii ki yaşantılar, onun bu zamana kadar tecrübe ettikleri, yaşı. Beklentilere cevap vermeyince karşılıklı iki kişi o ilişkinin zaten yürümesinin bir anlamı olmuyor. Ben çok emek verdim. Tabii ki Yavuz Bey de kendine göre emek vermiştir. Onlar bir noktada kesişmediği zaman, zorla kesiştirmeye çalışıyormuşsun gibi oluyor. O zaman da karşı tarafın karakterine ters düşüyor bu durum. Pişmanlığım yok, güzel şeyler de yaşadık. Çok şey de öğrendim. Yeni bir ilişki yaşamayı çok isterim. Çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum. Tekrar evlenmeyi isterim ama biraz daha düşünerek. Yavuz’un benden sonra bir ilişkisi olmaz. Olmaz yani öyle bir iş. Geçmiş olsun. Yerimi kimse dolduramaz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.