Oya Başar: Levent Kırca demeyin artık

Sözlerine,” Ayşe, okulunu bitirdi, mezun oldu onu kutladık.” diye giren Başar,” Oyunculuk okudu Amerika’da. İnşallah bizim gibi başlayacak biz de onu alkışlayacağız” dedi ve ekledi, “Benim anneciğimin çok hoşuna giderdi benim sanatçı olmam. Bende böyle aman anne derdim, herkesin içinde kızım benim kızım anne deme derdim.

Yavrum söylüyorum, çok hoşuma gidiyor derdi. Şimdi ben de Ayşe, okulu bitirdi geldi, diye herkese söylüyorum tam annem gibi oldum. Annem beni sahnelerde alkışladı, inşallah bende kızımı alkışlayabilirim” dedi. Merhum Levent Kırca’nın salon bulamayan sinema filmi hatırlatılınca Oya Başar,” Ne olur Levent Kırca, demeyin artık. Huzur içerisinde yatsın lütfen bu konuyla ilgili bir şey sormayalım” dedi. Filmin gişeye girip girmeyeceğini bilmediğini söyleyen Başar, sonrasında kızı ile aracına yöneldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.