Oya Aydoğan: Kıvanç Tatlıtuğ fanıyım

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan ve usta sanatçı Çiğdem Tunç, İzmitlilerin karşısına çıktı.

Banu Noyan organizasyonuyla İzmit’in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İzmit Real AVM’de sevenleriyle buluşan Oya Aydoğan ve Çiğdem Tunç, unutulmaz bir sohbete imza attı.

Önceki gün gerçekleşen etkinlikte yüzlerce hayranı iki ünlü ismi soru yağmuruna tuttu. Soruları içtenlikle yanıtlayan Aydoğan ve Tunç, organizasyon sonunda bol bol imza dağıtıp selfie çektirdi.

Oya Aydoğan, “En beğendiğiniz jön kim?” sorusuna “Kıvanç Tatlıtuğ fanıyım. Eskilerden ise Yılmaz Güney’i tek geçerim. Kadınlarda ise Beren Saat’i çok beğeniyorum ve her rolü yakıştırıyorum” dedi.

Oya Aydoğan’ın Beren Saat’i çok beğendiğini söylemesi üzerine bir hayranı “Beren Saat’in siyasi paylaşımlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz” diye sordu. Ünlü sanatçı, “Ben sanatçıların siyasi görüşlerini halkla paylaşmalarını doğru bulmuyorum” yanıtını verdi.

Çiğdem Tunç aynı soruya, “Benim en beğendiğim jön Cüneyt Arkın. Gençken de Ediz Hun’a platonik aşıktım” yanıtını verdi.

Çiğdem Tunç, Beren Saat ile Hülya Avşar’ın aynı dizide rol alması konusunda ise “Hülya karizmasıyla sollar geçer” dedi.

Yeşilçam’ın usta ismi “Sanatçıdan dost olmaz” klişesine katılmadığını, en yakın dostlarının sanat camiasından olduğunu söyledi.

“Yeşilçam oyuncuları sefalet içinde” diyen Aydoğan, sözlerine, “Yeşilçam’ın tadı şu anda hiçbir dizi ve filmde yok” sözleriyle devam etti.
Çiğdem Tunç ise “Sanatçılar akarken doldurmalı, sonra sefalet içinde yalnız kalıyorlar” dedi.

Aydoğan, “Oynamak isteyip de oynayamadığınız bir rol var mı” sorusuna ise “Ahh ahh şu anda bile genç kız rollerini oynamak istiyorum” deyince AVM’yi kahkahalara boğdu.

Oya Aydoğan ve Çiğdem Tunç, söyleşinin ardından 15. yıl pastasını AVM yöneticisi Sevinç Sebat ile birlikte dualarla kestiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.