‘Öteki Taraf’ ve ‘Maide’nin Altın Günü’ gişede hüsrana uğradı

Bir galip iki hüsran…

Türk filmlerin vizyon yarışı! ‘Aile Arasında’ bir önceki hafta sonuna göre seyircisini %17 kadar artırırken ‘Öteki Taraf’ ve ‘Maide’nin Altın Günü’ gişede hüsrana uğradı.

GİŞENİN GALİBİ

‘Ayla’ filmiyle hareketlenen Türk sinmeası ‘Aile Arasında’, ‘Öteki Taraf’ ve ‘Maide’nin Altın Günü’ projeleriyle renklendi. Ancak kimi projeler gişede beklediklerini bulurken kimileri hüsrana uğradı. Gülse Birsel’in yazdığı, Engin Günaydın ve Demet Evgar’ın rol aldığı ‘Aile Arasında’ gişede rekora koşuyor! Film, 10 günde 1,5 milyon izleyiciye ulaştı.

BEKLENENİ BULAMADI

Öte yandan Aslı Enver, Özcan Deniz ve Meryem Uzerli’nin başrol oynadığı ‘Öteki Taraf’ filmi de hüsrana uğradı. Deniz’in yönetmenliğini yaptığı yapım, ilk üç günde 113 bin kişi tarafından izlendi. Ezgi Mola’nın yeni projesi ‘Maide’nin Altın Günü’ de ‘Öteki Taraf’la aynı kaderi paylaştı. Yapım 197 bin izleyiciye ulaşarak hayal kırıklığı yaşadı.

Aile Arasında / 1.5 milyon seyirci

Maide’nin Altın Günü / 197 bin seyirci

Öteki Taraf / 113 bin seyirci

Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli’nin oynadığı gerilim türündeki film, iki kadın bir adamın arasındaki aşkı anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.