Oscar ödüllü Umut Işığım ilk kez Kanal D’de

Bradley Cooper ve Jennifer Larwence’ı beyazperde de ilk kez buluşturan filmin konusu ise şöyle; Pat Salitano (Bradley Cooper) akıl hastanesinden çıktıktan sonra anne ve babasının yanında döner. Pat kaybetmiş olduğu 4 yılı kazanmaya çalışıp, eski karısıyla tekrar bir araya gelmeye çabalarken, kendisi gibi kötü bir dönem geçiren komşuları Tiffany’le (Jennifer Lawrence) tanışır ve hayatlarında yeni bir sayfa açılır.

2013 Oscar En İyi Kadın Oyuncu ödülü başta olmak üzere Bafta Ödülleri, Altın Küre, Toronto Film Festivali, Sinema Oyuncuları ve Los Angeles Film festivalinde ödül yağmuruna tutulan “Umut Işığım” romantik dans sahneleriyle şimdiden klasikler arasına girdi.

Sıra dışı bir çifttin aşkını farklı bir dille anlatan Umut Işığım TV’de ilk kez yarın saat 23.00’de Kanal D’de!

umut isigim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.