Onlar olmadan radyoların tadı yok!

Sıkı radyo dinleyicilerin son günlerde keyfi yok. Çünkü radyo dünyasının en önemli isimleri radyolarında mikrofonlarının başında değiller. Ya maaş problemi yaşanıyor yada iş bilmeyen yöneticilerin içeriklere müdahale etmesi sonucu efsane isimler noktayı koydu.

RADYO RODYOCULAR İLE GÜZEL

Ceyhun Yılmaz, Cem Ceminay, Hopdedik Ayhan, Hakan Gündüz, Arzu Çağlan, Mansur El Sabah… Hiç biri şu an mikrofonda değil. Bu isimlerin hepsi küstü. Bugün radyolar eskisi kadar dinlenmiyor diyenlere en güzel cevap. Bu isimler olmadan radyo dinlenir mi? Reklam verenler sponsor olacak radyocu bulamıyor. Çünkü yayındakiler radyonun ruhunu iyi aktaramıyor. Heleki yeni nesil radyocular müziksever kitleyi bir türlü yakalayamadı. Sonuçta radyolar sadece müzik kutusu ve tekdüze olduysa bu isimler yok diye olmuştur.

Bülent Kocabıyık

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.