Ömür Gedik: Yaz daha bitmedi ”Sana Ne Kime Ne” ile yeni başlıyor

Ömür Gedik konser maratonu devam ederken uzun zamandır ünlü dj/prodüktör Yalçın Aşan ile üzerinde çalıştığı DMC etiketli yeni single’ı ‘Sana Ne Kime Ne’ cover’ı ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Şarkının Evren Arasıl tarafından çekilen klibinde sözlere uygun bir styling çalışması yapılırken, Gedik modacıların son gözdesi şapka ayakkabı konseptini de bol bol kullandı.

Ömür Gedik bu ortak çalışma için: “Sana Ne Kime Ne, yıllardır sahnede söylemekten büyük keyif aldığım bir Ajda Pekkan parçası. Yalçın ile şarkının modern, günümüz sound’una uygun bir versiyonuna imza attık. Yaz daha bitmedi, bu şarkıyla daha yeni başlıyor” dedi.

Tarkan’ın gözde DJ’yi olarak bilinen Yalçın Aşan ise şarkının düzenlemesini hem kulüpler hem de radyolara uygun olarak hazırladığını söyledi.

gazetemag.com-omur

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.