Ömür Gedik: Ben Brad Pitt’le görüştükten sonra çok ağladım

Gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik “Aşk mı dedin” single çalışmasıyla Best Fm’de Yasemin Şefik’in programına konuk oldu. Klibinde eski sevgilisi karşısına çıkınca ikilemde kalan birini canlandıran sanatçı bugüne kadar yayımlamış olduğu kliplerini de sinema filmi gibi hazırlayıp müzik severlerle buluşturdu.

Program boyunca samimi açıklamalarda bulunan Ömür Gedik;

Yasemin Şefik’in “Ömür sen bir çok Hollywood yıldızıyla da görüştün, yazdın, anlattın. En çok hangisinde heyecanlandın?” sorusu üzerine;
“Robert De Niro, Brad Pitt bunlardan başlıcaları ama en çok Brad Pitt. Onu gördüğümde ve yanyana geldiğimizde, konuşmaya başladığımızda her şey rüya gibiydi. Buradan ilk kez bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben Brad Pitt’le görüştükten sonra çok ağladım. Hani o hayran durumu var ya anlamazdım o olayı. Ancak Brad Pitt beni ağlatan tek erkek oldu.” açıklamasını yaptı.

EYVAH FERHAT DUYMASIN!

Yasemin Şefik’in “Yani seni bir tek Brad Pitt mi ağlattı. Eyvah Ferhat bunu duymasın.” deyince Ömür Gedik kahkahayı bastı.
Geçtiğimiz aylarda Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti kısa bir ayrılık yaşamıştı.

omur yasemin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.