Ölümlü Dünya ekibi filmin tanıtım çalışmaları için bir araya gelirse

‘TAFF’ yapımcılığında, Ali Atay’ın yönetmenliğini üstlendiği, 26 Ocak’ta vizyona girecek olan “Ölümlü Dünya” filminin oyuncuları tanıtım çalışmaları için bir araya geldi.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Ali Atay; Ölümlü Dünya’nın muzip tanıtım fikirleri filmin aynı zamanda senaristi olan Feyyaz Yiğit’ten dinledi.

Ölümlü Dünya’ Hikaye:

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.