Ölene Kadar’da heyecan yeni başlıyor

Hiçbir şeyin bittiği yok, daha yeni başlıyoruz…

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle büyük ses getiren “Ölene Kadar” dizisinin 2.bölümü merakla bekleniyor.

blank

Başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in rol aldığı “Ölene Kadar” dizisinde ilk bölümde açığa çıkan sırların ardından ana hikaye yeni başlıyor.
İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken Ölene Kadar yeni bölümüyle heyecanı daha da arttırıyor. Özgürlüğüne kavuşan Dağhan, 11 yıl süren esaretinden Selvi’nin bulduğu yeni deliller sayesinde kurtulurken, “Her şeyin yeni başladığını söyleyerek” yaşananların sebebini öğrenmenin ve gerçek katilin peşine düşüyor.

Dağhan’ın ilk olarak davadaki gizli tanığı yani kendisini aradığını öğrenen Selvi, köşeye sıkışıyor. Yıllar önce hapse girmesine sebep olduğu Dağhan’ı vicdanının sesini dinleyerek esaretinden kurtaran Selvi, şimdi ise gizli tanıklığının ortaya çıkmaması için çabalayacak.

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini konu alan “Ölene Kadar” heyecan dolu 2. bölümüyle Perşembe akşamı ATV ekranlarında.

https://www.youtube.com/watch?v=JherOQBlF9U

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.