Oktay Kaynarca: Hain pusularda, kahpe tuzaklarda öldüremeyeceksiniz

Usta oyuncu, polis merkezinde çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısından sonra sosyal medyada ‘Polisimin Yanındayım’ hashtagiyle başlayan paylaşımlara çok sayıda ünlü de destek verdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Türk polisinin yanında olduklarını gösteren paylaşımlarıyla bir yandan terörü lanetlerken bir yandan da moral veren ünlüler arasına Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız ismi Oktay Kaynarca da katıldı. Bir polis merkezinde çekilmiş karesini sosyal medya hesabından paylaşan başarılı oyuncu, fotoğrafının altına şu mesajı yazdı:

“HAİN PUSULARLA KAHPE TUZAKLARLA ÖLDÜREMEYECEKSİNİZ”

“Burası Mustafa Kemal mahallesi Kalekol Polis Merkezi. Dertleşmeye geldik kardeşlerle. Bakın yüzlerine, hiçbirinde yılgınlık, korku, umutsuzluk görüyor musunuz? Anlayamadıkları, bu milletin çocuklarını hain pusularda, kahpe tuzaklarda öldürerek korkutamayacakları… Allah yardımcıları, yardımcımız olsun…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.