Oktay Kaynarca: Dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz

Oktay Kaynarca, Ortaköy Reina’daki korkunç saldırıya adeta kin kustu.

Ünlülerin de uğrak mekanlarından olan ve pek çok ünlünün ‘kıl payı yaşıyoruz’ şeklinde yorumladığı Reina gece kulübü saldırısına tepkiler büyüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Oktay Kaynarca, Ortaköy’deki gece kulübüne yapılan saldırıyı ağır bir dille eleştirdi.

İşte Oktay Kaynarca’nın sosyal medyadan yaptığı yorum:

“ÇOCUKLARINIZA DEYİN Kİ, ALLAH’IN KULLARINI SUÇLARI YOKKEN KATLETTİK”

“Bu karanlık kadar karanlıklarla sizi doğurup büyütüp, bu dünyayı karartmaya çalışanlar, şimdi gidin çocuklarınızın yüzüne bakın ve deyin ki biz dün gece gözümüzü kırpmadan Allah adına Allah’ın kullarını hiç bir suçları yokken katlettik ki cennete gidebilelim, dünyayı cehenneme çeviriyoruz ki bize cennet bahşedilsin.

“ŞEREFSİZ, KORKAK, CAHİL, PİS…”

Ama unutmayın Allah’ın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size bu dünyada yaşatmak üzeredir.. Sonsuza kadar karanlıklarda kalın ve gün yüzü görmesin soyunuz sopunuz yedi ceddiniz…Şerefsiz korkak cahil pis çirkin iğrençsiniz ve tarihe böyle geçeceksiniz…

“HEPİNİZİ KARANLIK ÇUKURLARINIZA GÖMECEK KADAR KİNLİYİZ”

Savaşın bile bir şerefi namusu vardır ama siz namustan dinden kitaptan imandan habersiz büyütülmüş zavallılarsınız.. Canımızı yakıyorsunuz,birlik oldunuz dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz canımızı yakıyorsunuz ama acılarımız bizi daha da birarada tutacak ve acımız bizi daha da güçlendirecek, hepinizi karanlık çukurlarınıza gömecek kadar kinliyiz ve korkmuyoruz.. Milletimizin başı sağolsun.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.