Okan Bayülgen’in sunduğu Dada kaldığı yerden devam ediyor

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen’in sunduğu Dada 7 Kasım Cumartesi, kaldığı yerden devam ediyor.

Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu Dada, geçtiğimiz yıl Star’da geçirdiği başarılı sezonun ardından yenilenerek, yoluna devam ediyor.

Dada’da, birbirinden eğlenceli ünlü konuklar, sevilen dizilerin, vizyona yeni giren filmlerin oyuncuları, canlı yayın sürprizleri, çılgın yarışmalar ve sosyal medyanın nabzını tutan interaktif bir eğlence yeni sezonda da devam edecek.

Geçtiğimiz yıl, “Medya Arkası”, “Malumatfuruş”, “Geçmişini Silemezsin”, gibi eğlenceli bölümleriyle stüdyoda ve ekranları başındakilere neşeli kahkahalar attıran Dada’da bu yıl daha da fazlası var.

Dada izleyicileri bu yıl programı sadece seyretmeyecek, Scorp, Twitter gibi sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Dada’ya katılabilecek.

Dada’nın yeni sezon ilk bölüm konukları;

Can Yaman, Açelya Topaloğlu,Eren Vurdum,Yeşim Dalgıçer,Cevahir Turan ve Cem Belevi

Şarkılarıyla; Merve özbey ve Bedük

Yayın Günü : 7 Kasım Cumartesi
Yayın Saati : 23.30 / 31. Blm – Canlı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.