Okan Bayülgen, Richard Branson’ı ağırladı

Virgin Group’un kurucusu İngiliz iş adamı Sir Richard Branson, geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen özel bir davette Virgin Radio Türkiye programcıları ve Karnaval Media Group yöneticileriyle buluştu.

15 yıl aradan sonra hafta içi her akşam yaptığı canlı yayınla radyolara dönen Okan Bayülgen, radyoların vazgeçilmez ismi Geveze ve internette, radyoda sevilerek takip edilen Burcu Bakdur’un katıldığı davette Sir Richard Branson, Virgin Radio Türkiye’nin sevilen programcılarıyla sohbet etti. Sohbet sonrası çekilen hatıra fotoğraflarında eğlenceli kareler ortaya çıktı.

Richard Branson’dan “Barış” mesajı

Gecenin sonunda Türkiye’de son dönemde gerçekleşen olaylar karşısında duyduğu üzüntüyü de dile getiren Richard Branson, “Türkiye’ye barışın gelmesini ve bu tür korkunç olayların gerçekleşmemesini dilediğini” belirtti.

okan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.