Obama’nın küçük kızı, restoranda kasiyerliğe başladı

ABD Başkanı Barack Obama’nın 15 yaşındaki kızı Sasha, bir deniz ürünleri restoranında kasiyer olarak çalışmaya başladı. ABD basınında yer alan haberlerde, 15 yaşındaki Sasha Obama’nın Massachusetts eyaletininin Martha’s Vineyard Adası’nda bir deniz restoranında kasiyerlik yapmaya başladığı bildirildi.

Barack Obama ailesinin genelde yazlarını geçirmek için tercih ettiği Martha’s Vineyard’daki restoranda çalışan Sasha Obama’nın güvenliğinin 6 gizli servis ajanı tarafından sağlandığı belirtildi. Michelle Obama, daha önce yaptığı açıklamalarda kızlarını olabildiğince normal koşullarda büyütmek istediğini söylemişti. Sasha’nın ablası Malia ise film setlerinde stajyerlik yapmıştı.

Sasha Obama

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.