Nurgül Yeşilçay’dan oğlu Nejat Özer’e duygusal mesaj

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay oğlu Nejat Özer’in doğum günü ınstagram hesabından kutladı. 11 yaşına giren Nejat için birlikte çekildikleri pozu sayfasında paylaşarak duygusal bir mesaj yazdı. Bugün benim bitanemin doğumgünü. SEN büyüdükçe:yerdeki legolara basıp ayağımın acımasını özlüyorum,küçücük ellerinle parmağımı kavradığın ilk anı özlüyorum,ilk karne aldığındaki heyecanımı özlüyorum,hergece sana masal uydurarak uyutmayı özlüyorum,hayretle büyümeni izliyiyorum!!! Daha pekçok şeyi özlemek üzere yaşamayı gözlüyorum!!!Dünyanın en tatlı,en kafadengi çocuğu iyi ki doğdun, iyi ki benim çocuğum oldun. Nurgül Yeşilçay’ın bu mesajı binlerce beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.