Nurgül Yeşilçay, işe ara verdi

Son olarak rol aldığı İran yapımı sinema filmiyle gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, işe ara verdi.

Nurgül Yeşilçay paylaştığı fotoğrafın altına “Öyle bir batağa saplandım ki! Evde oturup kaçırdığın filmleri ve dizileri izleme batağı… Yani sizin anlayacağınız depresyona giremeyeceğim çok sıkıcı, spor yapamayacağım çok yorucu, düşünemeyeceğim başım ağrıyor, oynayacağım yerim dar, kol kırılır yen içinde kalır diye diye kaldım koltukta yastık modeli… Foto nasıl ama?” notunu düştü.

blank

İRANLI BAKANDAN VETO YEMİŞTİ

İran Kültür Bakanı Abbas Salihi, Yedullah’ın Güzel Cini adlı filmde rol alan Nurgül Yeşilçay’ın kadrodan çıkartılmasını istemişti. Yapımcı Mehrdad Farid ise, ”Bu mümkün değil. Film bitti ve yakında vizyona girecek” demişti.

Son olarak Paramparça dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın ‘Yedullah’ın Güzel Cini’ filminde geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan Dilaram adlı karakteri canlandıracağı ve bu rol için 250 bin lira kazanacağı öne sürülmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.