Niran Ünsal: Ben de konuşmaya başlarım, yer yerinden oynar

Niran Ünsal, Duymayan Kalmasın’a konuk oldu. Ünsal ile programa telefonla bağlanan kardeşi arasında sert tartışmalar yaşandı.

Ablası ile küslüğünü anlatmak için canlı yayına bağlanan Nida Ünsal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nida Ünsal, “Niran Ünsal’ın müzik başarısına hiç kimse tek kelime edemez. O ayrı bir konu. Hande’nin ve benim kendisine kırgın olduğumuz şeyler var. Ekranda söyleyemiyoruz. Bana ‘müzik için soyunma’ demişti, kendisi 1994 yılında katıldığı programa jartiyerle çıkmıştı. Ben de bunu söyleyince aramız açıldı. Benim gündem yapmaya ihtiyacım yok. Ekranda ben olsam, arkada onun fotoğrafları dönse o da programı arardım.Senin hiç kimseye, kendine bile saygın yok.” dedi.

Nida Ünsal’ın telefondaki sözleriyle çılgına dönen Niran Ünsal öfkesine hakim olmakta zorlandı:

“Kamuoyunun gözü önünde benden özür dileyecek adamın özrüne ihtiyacım yok. Ben de konuşmaya başlarım, yer yerinden oynar. Çok büyük sıkıntı çıkarırım. Telefona kimseyi bağlamayın stüdyodan çeker giderim. Maalesef aynı anne babadanız. Kardeş kavgaları benim içimde çok büyük yaradır. Keşke benim hiç kullanmayı sevmediğim bir kelimedir. O yüzden maalesef… Bu benim özelim. Çünkü Nida ve Hande teybiyesiz, saygısız, hadsiz bir şekilde bana geldiler. Onlara her fırsatta kol kanat geren bir kadın var. Siz kime artistlik yapıyorsunuz! Bana söyleyecek bir şeyi varsa birilerinin 7×24 açık telefonum. Bana ulaşamıyorsan eşimi ara. Eğer birinin benim eşimle bir problemi varsa, kendi problemlidir. İbrahim ile kimsenin problemi olamaz. O adam 7 senedir beni aslanlar gibi taşıyor. ‘Sen onu yaptın, bunu yaptın şunu yaptın…’ Sen ‘ sütten çıkma ak kaşık mısın’ diye sormazlar mı adama?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.