Nilüfer’den ilk klip ‘Seni Kimler Aldı”

Türk popunun efsane ismi Nilüfer’in yeni albümü “Yeniden, Yeni, Yine” nin ilk klip çalışması yayınlandı. Proje albüm olarak sanatçının 45. sanat yılına özel olan ve çıktığı ilk günden itibaren zirvede yer alan albümün ilk klibi; söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan, düzenlemesini Volga Tamöz’ün üstlendiği ”Seni Kimler Aldı” parçasına çekildi.

Nilüfer’e, başarılı oyuncu çift Engin ve Beyza Hepileri’nin eşlik ettiği, kısa film tadında, büyük bir aşk hikayesinin anlatıldığı klibin çekimleri Üsküdar’daki Plato’da gerçekleştirildi. Sokakta, yoğun bir şekilde aralıksız yağan kar yağışı ile birlikte oluşan doğal platoda da devam eden klibin yönetmen koltuğunda ise Ahu Şentürk oturdu.

Klibe oyunculukları ile damga vuran Engin- Beyza Hepileri ikilisi ”Bizim için Nilüfer, Türk pop müziğinin duayenlerinden biridir. Söylediği her şarkı sözlere verdiği duygu bizi hep derinden etkilemiştir. Son albümündeki Sezen Aksu şarkısı “Seni Kimler Aldı” klibinde oynamamız üzerine bize teklif geldiğinde çok heyecanlandık. İstanbul’un bembeyaz olduğu, harika bir günde çektik klibi. Bizim için hem özel hem de nostaljik bir gün oldu.” cümleleriyle duygularını dile getirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.