Nilüfer ‘’Yeniden, Yeni, Yine’’ albümü ile yılbaşı gecesi NTV’de

Türk pop müziğinin efsane sesi Nilüfer, 45. sanat yılına özel çıkardığı ‘’Yeniden, Yeni, Yine’’ proje albümünün ilk konseri ile yılbaşı gecesinde ekranda olacak. Yeni yılı ekran başında karşılayacak olan milyonlarca izleyiciye müzik ziyafeti yaşatacak olan sanatçının konseri saat 23:00’ten itibaren NTV’de yayınlanacak.

Nilüfer, konserinde “Yeniden, Yeni, Yine” albümde yer alan; Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim şarkılarını seslendirecek.

Çekimler boyunca bir hayli heyecanlı olan ve konserinin ikinci bölümünde giydiği kırmızı kıyafeti ile de göz dolduran usta sanatçı, sevenlerine, evlerinde geçireceği yılbaşı gecesine özel, unutulmaz bir konser keyfi yaşatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.