Nicole Kidman’ın ‘ilginç’ alkışlama şekli olay oldu

Oscar Ödülleri, bu yıl haber sitelerine epeyce malzeme çıkardı. Onlardan bir tanesi de ünlü aktris Nicole Kidman’ın ‘ilginç’ alkışlama şekli oldu.

Yanlış anonslar, tarihinde ilk kez bir Müslümanın ödül kazanması, sunucusunun tören boyunca bir ABD başkanını yerden yere vuran sözleri… Bu yıl ki Oscar Ödülleri, oldukça ilginç ve de tarihe damgasını vuran olaylarla hatırlanacak. Onların arasına güzelliğinden hala bir şey kaybetmemiş ünlü aktris Nicole Kidman’ı bu şekilde eklemek istemezdik fakat anlatılmayacak gibi de değil doğrusu.

Sosyal medyada şu sıralar, Nicole Kidman’ın oldukça ilginç görünen alkışlama stili konuşuluyor. Parmaklarının uçlarını dışarı doğru kavisli ve elleri neredeyse birbirlerine değmeyecek şekilde alkışlama yapan Kidman için sosyal medyada ‘biri Nicole’a alkışlamanın nasıl yapılacağını öğretsin’ şeklinde kampanya bile başlatılmış.

https://www.youtube.com/watch?v=xQ5WdT5O2zI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.