New York’ta yaşayan Türk oyuncu Ferhat Daştan, yeni proje için Türkiye’ye geliyor

New York’ta yaşayan Türk oyuncu Ferhat Daştan’ın oynadığı Amerika’da çekilen ilk Türk filmi olan New York masalı isimli filmden sonra yeni proje için Türkiye’ye geliyor.

Türk oyuncu Ferhat Daştan Sinemanın ,evrensel bir dili olduğunu ve bunun için sınırların önemi olmadığına inanlardanım dedi. Oyunculuğa New York’ta çekilen ilk Türk filmi olan New York Masalı isimli filmle adım atan oyuncu, Sinema büyülü bir ortam ve bende oynadığım bu film sayesinde bu büyünün etkisi altında kaldım. bundan sonraki yaşamımda sinema olmadan asla diyenlerdenim. Bunun için çok çalışmam ve kendimi çok geliştirmem gerektiğinin farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmak için mucadele ediceğini söyledi.Uzun süredir Amerika da yaşayan genç oyuncu, Bundan sonrak, hayatımda Sinema beni nereye sürüklerse evim orası olur bu yüzden Türkiye’ye dönebilirim dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.