Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin yeni dizisinde sürpriz gelişme

Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin başrolünde yer alacağı projede flaş bir gelişme yaşandı.

Bu sezon “8. Gün” başta olmak üzere birçok diziyi reddeden Neslihan Atagül’ün yeni projesi “İntiharcı”nın hazırlıkları sürüyor. puhutv için çekilecek olan dizide İlker Kaleli’yle başrol oynayacak olan Atagül, farklı bir rolle seyirciyi şaşırtacak. Başar Başaran ve Emre Özdür’ün kaleme aldığı dizinin çekimleri başlamadan yönetmeni değişti. İlk adı “Akrepçi” olan diziyi “Mehmed Bir Cihan Fatihi” ekibinden geçen yıl sonu ayrılan ünlü yönetmen Altan Dönmez’in çekeceği açıklanmıştı. Ancak yapım şirketi TMC Film “İntiharcı”yı yönetmesi için son anda ses getiren birçok reklama imza atan Uygar Kutlu ile anlaştı. Altan Dönmez’le yapım şirketinin başka bir dizi projesinde çalışacağı konuşuluyor. Öte yandan Erdal Beşikçioğlu’nun da konuk oyuncu olarak “İntiharcı” ekibine güç katacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.