Nejat İşler, eğlence sonrası hastanelik oldu

Ünlü oyuncu, eğlence sırasında geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.

Nejat İşler, önceki akşam üç kadın üç erkek arkadaşıyla Asmalımescit’teki Corridor adlı külupteydi. Güzel başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden eğlence tatsız bitti. İşler alt kata yöneldiği sırada merdivenlerde sırtüstü düştü.

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre, çektiği acıdan dolayı düştüğü yerden kalkamayan oyuncu, arkadaşları tarafından bir masaya yatırıldı ve buz kompresi yapıldı. Ancak bu çaba sonuç vermedi, herhangi bir düzelme olmadı.

İşler’in o halde görüntülenmemesi için plan yapan arkadaşları, onun montunu bir başkasına giydirip kapüşonla yüzünü gizleyerek ön kapıdan çıkardı.

O kişi kapıdaki taksiye binerken, İşler de üç arkadaşının yardımıyla arka kapıda bekleyen başka bir araca bindirilerek hastaneye götürüldü. 05.30 sularında Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nin acil bölümüne getirilen Nejat İşler’i ondan önce yola çıkan arkadaş grubu karşıladı.

İşler, tomografi çekimi ve ağrı kesici serum tedavisi sonrası birkaç saat müşahede altında tutuldu ve ardından taburcu edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.