Neden Engin Akyürek?

Son yılların yıldız ismi Engin Akyürek dünyanın neredeyse her yerinden hayran kitlesi yakalamayı başardı. Peki bu işin sırrı ne? Neden bir çok isim dururken sadece Türk oyuncular arasından Engin Akyürek ismi öne çıktı?

Türk dizilerinin gösterdiği başarı bana göre hikayesinde duygusunda yatıyor. Dikkat edin ne kadar basit senaryo varsa hemen hemen hepsi bir şekilde tuttu ve çok sevildi. Durum böyle olunca oyuncularında sevilmesi kaçınılmaz oldu. Bu seferde dizilerden çok oyuncular konuşulmaya başlandı. Şimdi gelelim bu Engin Akyürek olayına. Oyunculuğu tamamen basit, yalın ve tutkulu. Ekrana her açıdan yakışıyor. Nereye gitse hep olay oluyor. İlk önceleri bende bu işin bir sosyal medya kurgusu olduğunu düşünüyordum. Sonuçta böyle zorla ünlü ettirilenler fazlasıyla var magazin dünyasında.

Günün her saati Engin Akyürek paylaşımı görebilirsiniz sosyal medyada. Şaşırmayın… Ama bu olaya belkide hiç şaşırmayan sadece bir tek kişi var o da Engin Akyürek’in kendisi. Hiç şımarmadı hiç egolarını parlatmadı. Başarısının ve sevilmesinin anahtarı bu… Şimdi bir büyük sorun daha var… Bu yıldız isim neredeyse hiç kullanmıyor sosyal medyayı… Kullansa aktif olsa inanın hayran kitlesi bence iki kat daha artacaktır… Hadi şimdi yeniden soralım neden Engin Akyürek?

Cevaplarınızı yazımızın altındaki yorum kısmından yazabilirsiniz…

Bülent Kocabıyık

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.