Nebahat Çehre: Ekrana veda edeceğim

Bebek’teki bir kafede arkadaşlarıyla oturan oyuncu, kendisine göre rol gelmediğinden dert yanıp, meslek hayatına nokta koyacağını belirtti.

Sürekli aynı tip rollerin geldiğini ve bu durumdan sıkıldığını ancak yapımcıları da kırmadan gelen senaryoları okuduğunu anlatan Çehre, ‘Bizde kalıplaşmış oyunculuk var. Hep aynı şekilde gidiyor. Teklifler de bu şekilde geliyor. Halbuki her kadını oynayabilirim’ dedi.

Çehre sözlerine şöyle devam etti: ‘Yeşilçam’da 125 sinema filmi yaptım her rolün altından kalkabilecek gücüm var.’ İki yıl içinde ekranlara veda etmek istediğini de ilk kez açıklayan oyuncu, ‘İki sene daha dizi yapıp ekrana veda edeceğim. Sinema da yapmak istemiyorum. Çok güzel oyuncular var. Bensiz de yaparlar. Bu işte o kadar nankör bir iş. Altı ay uzak kalsanız hemen unutulursunuz.’ diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.