Natalie Portman, gerçeği gizleyemedi

Bir süredir hamile olduğu iddia edilen Natalie Portman, haftalar sonra iyice belirginleşen bu kez karnını gözler önüne serdi.

Şu sıralar yeni filmi ‘Jackie’nin tanıtım organizasyonlarıyla bir hayli meşgul olan Natalie Portman’ın bir süredir ikinci kez hamile olduğu iddia ediliyordu.

natalie-portman1

Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmeyen Portman, karnını büyük çantalarla gizlemeyi de ihmal etmiyordu. Portman, geçtiğimiz gün gerçeği gözler önüne serdi. Siyah Kuğu filminin Oscar ödüllü yıldızı Portman önceki gün bir arkadaşıyla birlikti Loz Feliz’de objektiflere takıldı. Fransız dansçı ve koreograf Benjamin Millepied ile evli olan Portman’ın karnının iyice büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.