NASA astronotu Alan Bean: Uzaylılar dünya’ya hiç gelmedi

Ay’da yürüyen 12 kişiden biri olan eski NASA astronotu Alan Bean, uzaylıların gezegenimizi ziyaret etmediğini söyledi.

Birçok kişi uzaylıların Dünya’ya geldiğine inanıyor. Kaçırıldıklarını, UFO gördüklerini, hatta ve hatta başka gezegene gittiğini iddia eden insanlar var. NASA’nın Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan yapılan canlı yayını UFO’lar yüzünden birkaç kere kestiği gündeme gelmişti. Fakat eski astronot Alan Bean’in farklı bir görüşü dile getirdi.

blank

Avustralya’nın News.com sitesine konuşan Bean, “Dünya dışı canlıların gezegenimizi ziyaret etmediğine inanıyorum” açıklamasını yaptı.

85 yaşındaki astronot sözlerine şöyle devam etti:

“Daha gelişmiş olan medeniyetlerin daha fedakar ve dost olduğuna inanıyorum. Gelselerdi teknolojilerini bizlerle paylaşabilirlerdi. Mesela kanseri iyileştirebilirlerdi. Bir gün biz de başka bir yıldız sistemindeki gezegene gidersek, diğer medeniyetlere bir şeyler öğretebiliriz.

Ne olursa olsun uzayda yalnız olduğumuzu düşünmüyorum. Milyarlarca yıldız ve bu yıldızların etrafında dönen gezegenler var. Hayat dolu gezegenler olabilir. Belki bazıları bizim 10 bin yıl önce olduğumuz gibidir, belki şimdiki halimiz gibidir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.