Narcos’un 4. sezon kadrosu açıklandı

Netflix, uyuşturucu kartellerini konu alan ve dünya çapında fenomen haline gelen dizisi Narcos’un 4. sezon oyuncularını açıkladı.

Netlix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Narcos’un dördüncü sezonun kadrosu ve çekim mekanı açıklandı. Birkaç ay önce bir görevlinin Meksika’da öldürülmesi Narcos ekibini şok etmiş, çekimlerin geleceği tartışılır hale gelmişti. Yaşanan bu üzücü olayın ardından dizinin devamına karar verildi.

Son olarak yapılan açıklamada Narcos’un dördüncü sezonun oyuncuları açıklandı. Crash ve American Hustle filmleriyle tanıdığımız Michael Peña ve Rogue One ile Y Tu Mama Tambien filmiyle adından söz ettiren Diego Luna’nın dizinin başrollerinde yer alacak.

Narcos, geçtiğimiz sezonlarda Kolombiya’yı mesken tutarken yeni sezonunda Meksika’da çekilecek. Ülkenin başkenti Meksiko’da çekilecek dizi 2018’de ekranlarda olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.