Müziğin babaları MFÖ Harbiyeyi coşturdu

7’den 70’e herkesin bildiği şarkılarıyla Türk Pop Müziği’ne yön veren efsane grup MFÖ, 19 Haziran Pazar akşamı Harbiye Açıkhava’yı coşturdu! Tam da ‘Babalar Günü’nde sahne alan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı! Atlantis Yapım organizasyonuyla, Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan grup Açıkhava’nın deyim yerindeyse tozunu attırdı!

‘BABALAR GÜNÜ’NÜ HARBİYE’DE KUTLADILAR!

‘Mazhar Fuat Özkan’ üçlüsü yıldızların altında kuşakları bir araya getirdiği konsere, babalar gününü kutlayarak başladı. Mazhar Alanson açılışta “Evinizden çıktınız, buralara kadar geldiniz, nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz size. Bir de babalar günü bugün, babalar gününüz kutlu olsun. Babalara ithafen ‘Mazeretim Var’ı çalacağız şimdi” dedi.

‘Mazeretim Var’ ile başlayan müzik şöleni, ‘Ah Bu Ben’, ‘Sarı Laleler’, ‘Sakın Gelme’, ‘Psikopat’, ‘Benim Hala Umudum Var’, ‘Hep Yaşın 19’ gibi herkesin hayatına dokunmuş, sevilen şarkılarla devam etti. Toplamda 3 saat sahnede kalan MFÖ’nün tüm şarkıları yaklaşık 5 bin seyirciyle hep bir ağızdan söylendi!

Konseri izlemeye gelenler arasında Ayça Erturan ve eşi Umut Kırca, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Koray Avcı vardı.

mfo1

mfo2

SIRADA TEOMAN VE KENAN DOĞULU!

Konser maratonu 24 Haziran Cuma günü Teoman ile devam edecek! Teoman sevilen şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte hep bir ağızdan seslendirecek! Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin finalini ise 25 Haziran Cumartesi şarkıları dillere pelesenk olan Kenan Doğulu yapacak! Doğulu, birçok hit parçasının, caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarıyla eğlence dolu bir performans sunacak.

25 Haziran’a kadar sürecek “Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri” ile birbirinden özel seslerle müziğe doymak için biletler Biletix’te!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ve müzikseverlere unutulmaz bir hafta yaşatacak Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi:

24 Haziran 2016 Cuma Teoman
25 Haziran 2016 Cumartesi Kenan Doğulu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.