Mustafa Sandal: Sırp basını asparagas bir haber yapmış

Evlilikleri üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaştığı konuşulan Emina ile Mustafa Sandal çifti hakkında şok bir iddia ortaya atılmıştı.

Mustafa Sandal ile ayrılacakları konuşulan ancak dedikodulara inat mutlu aile fotoğrafları yayınlayan Emina Sandal’ı, Sırp basını manşet yaptı: Emina, eski aşkı Miskoviç’e geri döndü!,

EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞLERDİ

Günaydın’ın haberine göre; Sırbistan’da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina’nın eski sevgilisi Marko Miskoviç’e geri döndüğünü yazdı. Dergi haberinde “Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi” cümlelerine yer verdi.

“ASPARAGAS HABER”

Çıkan haberlerin ardından Mustafa Sandal “Sırp basınında çıkan bu haber tamamen yalan bir haberdir ve gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Sırp basını asparagas bir haber yapmıştır.” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.