Mustafa Erdoğan’dan Gülben Ergen’e nispet

Gülben Ergen’in skandallarıyla boy gösterdiği bu dönemde eski eşi Mustafa Erdoğan da yeni aşkı şarkıcı Sevcan’la ortaya çıktı.

Sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan şarkıcı sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Çocuklarının annesi eski eşi Gülben Ergen’le önceki gün öğlen birlikte vakit geçiren Mustafa Erdoğan aynı akşam ise Kilyos’ta bir restoranda yeni sevgilisiyle yemek yedi. İsminin Sevcan olduğu öğrenilen genç kadınla baş başa vakit geçiren Erdoğan’ın keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan, daha önce ‘Mecburi İstikamet’ adlı bir single çalışması yaptığı öğrenilen sevgilisi Sevcan’a sevdiği şarkılarını söylettirdiği duyuldu. Mekandaki müşteriler gittikten sonra yaklaşık bir saat daha başbaşa mekanda kalan sevgililer gecenin sonunda sanat yönetmenine ait yakındaki villasına geçtiler. Eski eşi Gülben Ergen’in kendisiyle evliyken aldattığı iddiaları gündemi meşgul ederken Erdoğan’ın yeni sevgilisi ile gününü gün etmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.