Mustafa Erdoğan, çocuklarını Gülben Ergen’den alacak mı?

Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı önünde çıkan haberlerin ardından suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan Gülben Ergen’e destek olmak için Ergen’in yanında olduğunu gösterdi. Velayetleri annelerinde olan çocuklarının Ergen’den alınacağı yönündeki iddialara ise Mustafa Erdoğan cevap verdi.

Mustafa Erdoğan, geride bıraktığımız akşam Emre Altuğ’un kadrosunda bulunduğu ‘Azizname’ adlı oyunu izlemeye gitti. Çıkışta gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan özellikle eski eşiyle ilgili sorulara yanıt vererek uzun zamandır devam eden sessizliğini bozdu.

Ergen’in adının karıştığı ‘Evli adamla ilişki yaşıyor’ iddialarının ayyuka çıkması ve pek çok isimle bu konuda ciddi polemiklere girmesinin ardından hemen herkes Erdoğan’ın çocuklarının velayetini almak üzere dava açacağını konuşmaya başlamıştı.

Konuyla ilgili sorulara yanıt veren Mustafa Erdoğan, “Bir anneden çocukların velayetini almak insanlık suçudur” diye cevap verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.