Mustafa Ceceli’nin sessizliği takipçileri tarafından eleştirildi

Geride bıraktığımız 15 Temmuz’u 16’sına bağlayan gece yaşanan başarısız darbe girişimi, Türk halkının sokaklara çıkması ve demokrasiye sahip çıkması sonucu püskürtüldü. O zamandan bu yana attıkları mesajlarla ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ‘darbeye hayır’ mesajı veren ünlüler yanında bu konuda yorum yapmaktan kaçınan isimler de oldu. Yaşanan gelişmeler hakkında yorum yapmayarak sadece Türk bayrağı paylaşmakla yetinen Mustafa Ceceli takipçileri tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi. Kimileri hakarete varan eleştiriler arasında dikkat çeken ortak nokta Ceceli’nin neden meydanlarda görünmedi oldu.

İşte Mustafa Ceceli hakkında yapılan o eleştirel paylaşımlar…

“Senden daha fazla şey beklerdim.Duruşunu daha net sergileseydin keşke. Senin söyleyeceğin sözlere önem veren binlerce genç var.”
“Bir açıklama bile yapmamış dost düşman belli oluyor!”
“Sizi meydanlarda göremedik. İyi gün dostu kötü gün dostu belli oldu.”
“Seni çok seviyor ve taktir ediyordum, ama bu sessizliğin çok tuhaf.”
“Saçların mı bozulur eğer sokağa çıkarsan? Bu kadar mı tepkin! Sadece bir Türk Bayrağı mı? İlahi okumakla olmuyor! Bakın buraya yazıyorum olaylar durulduğunda bu Süslüman çıkıp “Ya öyleydi şöyleydi” yazacaktır! Darbe yapanlar kadar bunlar da tehlikelidir! Dikkat edin.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.