Mustafa Ceceli’den Arda Turan’a övgü dolu sözler

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, futbolcu Arda Turan ile çektiği selfie’yi Instagram’dan “Herşeyin en iyisini hak eden adam” notuyla paylaştı. Fotoğrafı binlerce kişi beğendi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin futbolcu Arda Turan ile çekerek sosyal medya hesabından Turan’a övgü dolu sözlerle paylaştığı selfie büyük beğeni topladı.

“HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDEN ADAM”

Ceceli, Barcelona’da top koşturan Arda Turan ile İspanya’da çektiği selfie’yi instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ceceli’nin paylaşımı kısa sürede yüz binlerce hayranı tarafından beğenilirken, yakışıklı şarkıcı paylaşımına “Allah her daim yol açıklığı versin. Herşeyin en iyisini hak eden adam” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.