Mustafa Ceceli, hakkında çıkan haberleri sahnede izleyicilere şikayet etti

Eşi Sinem Ceceli’den 25 Mayıs’ta anlaşmalı olarak boşanan sanatçı Mustafa Ceceli, Manisa’da Yunusemre Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Konser için Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekiplerini görevlendirirken, sanatçı Mustafa Ceceli’nin danışmanı 100 özel güvenlik talebinde bulundu. Ceceli, yaklaşık 5 bin kişinin dinlediği ve ilahilerle başladığı konserini aşk şarkılarıyla tamamladı. Ceceli özel yaşantısıyla ilgili haberleri Manisalı hayranlarına şikayet etti. Sanatçı, “Bu mübarek ayda insanlar dedikodu ve özel hayatımı önlerine alıp aslı astarsız konuşuyor ve dedikoduları gerçeği yansıtmayacak boyutta haber yapıyorlar. Böylesi kutsal günlerde dedikodu yakışmaz. Herkesin özel hayatı vardır ve bunun büyük bir hassasiyetle korunması gereği vardır” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.