Müslüm Gürses için Timuçin Esen ABD’de eğitim aldı

Müslüm Gürses’in hayatını anlatacak filmde başrolde olan Timuçin Esen ABD’de eğitim aldı.

Timuçin Esen, çekimleri Adana’da başlayan Müslüm Gürses’in hayatını anlatacak filmin setine gecikmeli olarak dahil oldu.

Geç katılmanın sebebi ise 44 yaşındaki oyuncu rolün hakkını verebilmek için ABD’de eğitim almak istedi. Bunun üzerine talebi kabul eden yapımcılar, oyuncu koçu Greta Seacat’ten eğitim randevusunu ayarladı.

Dört aydır arabesk okuma dersleri alan, plastik makyaj provası yapan Timuçin Esen, ‘Müslüm Baba’ olmak için New York’a gidip oyuncu koçu Greta Seacat ile derslere katıldı.

Birçok Hollyvvood starının oyuncu koçluğunu yapan Greta Seacat, Gürses’in videolarını izleyip mimik ve karakterini tahlil etti. Ardından, bir hafta boyunca Esen’e eğitim verdi.

Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur film hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “Filmde Müslüm Gürses’i Timuçin Esen’in canlandırmasını özellikle istedim. Çünkü oyunculuğunu çok beğeniyorum. Müslüm Gürses’i layıkıyla canlandıracağına inanıyorum. Filmde benim karakterimi Özgü Namal, Nurgül Yeşilçay, Beren Saat, Hande Doğandemir, Gökçe Bahadır gibi isimlerin canlandırmasının gerektiği konuşuluyor. Bu konuda kararım, Gökçe Bahadır’ın olması yönünde”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.