Muslera’yı haftanın kalecisi seçtiler

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi FernandoMuslera, Benfica maçındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Takımı 2-1 yenilmesine karşın, birbirinden kritik kurtarışlar yaparak farkın büyümesini engelleyen Uruguaylı kaleci, imkansız görünen topları çıkararak alkış topladı.

Portekiz ve İspanya’nın dışında Güney Amerika’dan da övgü dolu yorumları toplayan deneyimli eldivenin Almanları da etkilediği ortaya çıktı. Spox internet sitesi, Şampiyonlar Ligi’nde haftanın 11’ini belirlediği karmasında kaleye Fernando Muslera’yı layık gördü.

Muslera için yapılan yorumda, “Yediği goller önündeki isimlerle alakalıydı. Galatasaray şu an yarışın içindeyse bu Muslera sayesindedir” denildi. İki gol yemesine karşın bir kalecinin haftanın karmasına seçilmesinin neredeyse imkansız olmasına karşın sarı-kırmızılı oyuncunun bunu hak ettiği vurgulandı.Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.