Muslera’dan Taffarel’e veda mektubu

Uruguaylı file bekçisi, görevinden ayrılan Brezilyalı antrenörü için veda mektubu yazdı.

Yayın hayatına yeni başlayan Santra dergisinin ilk sayısında Fernando Muslera da Claudio Taffarel’e bir veda yazısı kaleme aldı… Uruguaylı file bekçisi bu sezon G.Saray ile yollarını ayıran Brezilyalı antrenör için şu ifadeleri kullandı:

İLK gün şunu düşündüm: “Ben de onun gibi olmak istiyorum.” Senin gibi oldum mu bilmiyorum ama birlikte çok kupalar kaldırdık. G.Saray taraftarı seninle beni kıyaslıyor. Bunu düşününce bile çok mutlu ve gururlu oluyorum.

HER antrenman öncesi takıma neşe saçman sadece kaleci ekibi için değil G.Saray’a da ne kadar katkı verdiğinin göstergesi. Her antrenmana ilk günkü gibi işine kendini adayan biriyle çıkmanın beni nasıl motive ettiğini yazıya dökmem çok zor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.