Murat Yıldırım’dan ‘Gecenin Kraliçesi’ açıklaması

‘Gecenin Kraliçesi’nin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, seti terk ettiği iddialarına “Haberler tamamen asılsız. Bu haberi yapanlara sadece gülüyoruz” dedi.

Başrolünü Meryem Uzerli’yle paylaştığı ‘Gecenin Kraliçesi’ adlı diziyle ekranda olan Murat Yıldırım, önceki akşam Nişantaşı’ndaki Grey adlı mekandaydı. Beyza Şekerci’nin 28’inci yaş günü kutlamasına katılan oyuncu, Meryem Uzerli tanıtım fragmanlarında çok gösterildi diye seti terk ettiği iddialarına “Haberler tamamen asılsız. Bu haberi yapanlara sadece gülüyoruz” dedi.

Oyuncu, “Asla reyting korkum yok. Ben her zaman senaryoya bakarım. O senaryo bizi tatmin ediyorsa mutlu olurum. ‘Suskunlar’ dizisinde olduğu gibi… Ekibi, izleyeni ve dizi oyuncularını tatmin etmek her zaman bizim için daha önceliklidir” şekinde konuştu. Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.