Murat Yıldırım: Sevdiğim kadın için savaşırım

“İlk Öpücük” filmiyle Murat Yıldırım, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

“İlk Öpücük” filmiyle ilgili olarak; İlk 50 Öpücük filminin uyarlamasından daha eğlenceli olduğunu belirten Murat Yıldırım;
“50 First Dates filmini çekim öncesinde izlemeye kalktım. Onuncu dakikasında izlemeyi bıraktım. Bizim uyarlama senaryo daha komik. Etkilenmek istemedim.” dedi.

Filmde her günü en baştan yaşayan kadını etkilemeye çalışan birini canlandıran Murat Yıldırım, Yasemin Şefik’in “Her gün seni unutacak bir kadın olsa, ona kendini hatırlatma savaşını verir miydin?” sorusu üzerine; “ Sevdiğim kadınsa tabii ki bu savaşı veririm.Hem çok güzel tarafları var. Hem de çok acı tarafları var. Düşünsenize yaptığınız bütün güzellikler unutuluyor. Ama bir tarafıyla bir hatanız varsa o da unutuluyor.” diyerek kahkaha attı.

Sevilen oyuncu ocak-şubat gibi bir diziyle ekranda olmak istediğini de hayranlarına duyurdu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.