Murat Yıldırım ile nişanlanan İmane Elbani, Türkçe öğrenip Arabesk dinliyor

Şimdi magazin dünyasının gözü Faslı güzel İmane Elbani’nin üzerinde… Murat Yıldırım ile nişanlanan ünlü model, Türkçe öğrenmeye çalışıyor ve Türk müziklerine bayılıyor.

Oyuncu Murat Yıldırım’ın kısa bir süre önce Faslı model ve oyuncu İmane Elbani ile birlikte olduğu ortaya çıkmış ve ikilinin ilişkilerinin kısa sürede ciddi bir aşamada olduğu anlaşılmıştı. Hatta Faslı güzeli babasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istemişti. Çift, önceki gece Ataköy’de arabesk şarkıcısı Serkan Kaya’yı dinlemeye gitti.

LONDRA’DA TANIŞMIŞLAR

İlişkisi hakkında ilk kez konuşan Yıldırım, “Sürpriz bir şekilde sizi nişanlanırken gördük” sözlerine Yıldırım, “Benim için özel şeyleri her zaman özel yaptım. Hiçbir şeyi de yapmak için yapmadım hayatım boyunca. Allah’ta gönlüme göre bir kız çıkardı, şükürler olsun. İmane evleneceğim kız” dedi. “Bu aşk sizin için sürpriz miydi?” sorusuna “Evet biraz öyle oldu. Geçen yıl tanışmıştık Londra’da, sonra ufak tefek bir şeyler başlamıştı.Ama son 2-3 aydır herşey evlilik yolunda hızlı ilerliyor. Ben hayatımda hiç birşeyi öylesine yapmadım” şeklinde cevap verdi.

İKİ TANE DÜĞÜN YAPACAKLAR

Faslı sevgilisine evlilik teklifi nasıl yaptığı merak edilen Yıldırım, “Annesi ve babası burada” diyerek utandığı görüldü. En çok merak edilen konulardan biri olan düğünün nasıl olacağı merak edilirken Murat Yıldırım, “Bir düğün burada bir tanede Fas’ta yapacağız” dedi. Evlendikten sonra nerede yaşayacakları hakkında gelen sorulara Murat Yıldırım “Ona Türkçe’yi öğretiyorum. Düğün tarihi için bir kaç tarih var . İstanbul’da yaşayacağız. Ama Fas’a gidip geliriz” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.