Murat Dalkılıç’tan iddialara açıklama

Ev işleriyle ilgili yardım eden çalışanı Emine Atamtürk ve ünlü yazar Cezmi Ersöz ile davalık olan Dalkılıç, suskunluğunu bozarak sosyal medyada açıklama yaptığı bir yazı paylaştı. İşte Dalkılıç’ın o açıklaması: “Herkese iyi günler. Son günlerde çıkan dava haberleriyle ilgili çok fazla şey söylemek geliyor içimden ama yine bu kadar konuşup bırakacağım. Herkes şunu bilsin lütfen; ne bir ev çalışanıyla uğraşacak kadar vicdansızım! ne de bir şarkı sözü çalacak kadar salak!!! Bu ülkede hak var adalet var. O da yoksa ilahi adalet var, birgün bu yalanların hesabını onlara veririz hangimiz isek…”
Murat Dalkılıç’ın çalışanı işten çıkarıldıktan sonra savcılığa başvurup son maaşını alamadığını iddia ederek 520 liralık dava açmıştı. Kısa bir süre sonrada şarkıcı, Cezmi Ersöz ‘ün 1977’de yayınlanan kitabının “40 Yılda Bir Gibisin” ile aynı isme sahip şarkısı yüzünden yazar tarafından dava edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.