Murat Dalkılıç’tan boşanan Merve Boluğur’un yeni aşkı ortaya çıktı

Popçu Murat Dalkılıç’tan geçtiğimiz eylül ayında boşanan oyuncu Merve Boluğur’un, bir iş adamı ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Posta Gazetesi’nin haberine göre; dört aydır yalnız olan Merve Boluğur, şu sıralar iş adamı Emir Aydemir ile yakınlaşmaya başladı. Güzel oyuncunun geçenlerde İstinye’deki evinde yakın dostlarına verdiği yemekte Emir Bey’in de olduğu öğrenildi.

Merve Boluğur, arkadaşlarına yeni ilişkisi hakkında, “Birbirimizi tanıma aşamasındayız. Bu yüzden gizli tutmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

blank

Bu arada Merve Boluğur’un, instagram hesabından paylaşıp İngilizce ‘Love it’ (Bunu sevdim) yazdığı çiçeklerin de Emir Aydemir’den geldiği öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.