Murat Dalkılıç’ın belalısı geldi

Murat Dalkılıç’ın dansçısı aracılığıyla kendine uygunsuz mesajlar attığını iddia eden Tasha İstanbul’a gelip belgelerini gösterdi.

Oyuncu Merve Boluğur ile geçen sene nikah masasına oturan popçu Murat Dalkılıç’ın baı Rus şarkıcı Tasha ile dertte! Kendisine Dalkılıç’ın dansçısı Ömer Yeşilbaş’ın ahlaksız teklif içeren mesajlar gönderdiğini idda eden Tasha İstanbul’a geldi ve ayağının tozuyla Etiler’de basınla buluştu.

ORTAK TANIDIKLARI VARMIŞ

Yeşilbaş ve Dalkılıç’ın gönderilen mesajların sahte bir hesaptan gönderildiğini düşünüyoruz açıklamalarına karşılık konuşan Tasha, telefonundaki mesajları basın mensuplarına tek tek göstererek ‘’Hesap sahte olsa, bu konuşmalardan sonra neden hemen silinsin! Ayrıca bu konuşmaların içerisinde aranjörüm Cüneyt ve ortak tanıdığımız birkaç isim hakkında sohbetlerimizi sahte arkadaş nereden bilsin, yani Dalkılıç’ın ve Yeşilbaş’ın siber saldırıya uğramış olma ihtimalleri yok, yazışmaların hepsi doğru” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.