Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, ayrılık iddialarına cevap verdi

Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, Ağustos 2015’te evlendi. Çiftin boşanacağına dair bir dedikodu ortaya atıldı. Taraflar iddiayı bir süre önce yalanladı. Takipçileri “O zaman birlikte poz verin” diye yazdı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur dün aile dostları ile çektirdikleri bir kareyi sosyal medya hesaplarından paylaşarak dedikoduya son verdi.

blank

MERVE, EVLİLİK YÜZÜĞÜ TAKMADIĞINI AÇIKLADI

Murat Dalkılıç arasında yaşanan gerginliğin ardından Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Hudson’da arkadaşlarıyla eğlenmişti.

Mekan çıkışı muhabirlerin ‘Evlilik yüzüğünüzü çıkardığınız söyleniyor. Doğru mu?” sorusuna Merve Boluğur, ”Biz zaten başından beridir Murat’la yüzük takmıyorduk” yanıtını vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.