Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, ilk kez birlikte objektiflere takıldı

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, ilk kez birlikte objektiflere takıldı.

Eşi Merve Boluğur’dan dört ay önce boşanan Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel’le ilk kez görüntülendi. Yaklaşık bir aydır aşk yaşadıkları konuşulan ikili, önceki akşam bir balıkçıda yemek yedi. Mekana ayrı ayrı giden çift, beş saat boyunca dostlarıyla keyifli vakit geçirdi. Çevresine “Çok aşığım” dediği konuşulan popçu, sevgilisine elleriyle yemek yedirdi.

Mekanın kapısına gelen Erçel, görevlilere gazetecilerin olup olmadığını sorduktan sonra içeri girdi. Daha sonra arkadaşlarını kapıya gönderen çift, olumlu yanıt alınca birlikte çıkmaya karar verdi. Sevgililer, otomobillerine giderken flaşların patlamasıyla şok oldu. Hızlıca araçlarına yönelen ikiliden Dalkılıç’ın, ön koltuğa oturması ve moralinin bozulması dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.